Pikavippi 24h

Pikavippi 24h

Aina silloin tällöin rahaa tarvitsee nopeasti ongelmien ratkaisuun, ja tässä kohtaa pikavipit ovat yksi ratkaisuista, joista voi olla apua nykyisessä tilanteessa. Tämä Pikavippi 24h -artikkeli on tehty antamaan sinulle neuvoja ja tarjoamaan yleiskatsauksen.

Pikavipit 24h

Olemme keränneet tähän joitakin johtavia suomalaisia pikavippiyrityksiä, jotka ovat nopeimpien joukkoon kuuluvia ja joiden aukioloajat ovat pitkät. Haluamme muistuttaa, että on halvempia tapoja saada rahaa, kuten perinteiset pankkilainat ja lainaaminen perheenjäseniltä, mutta ne eivät välttämättä ole yhtä nopeita kuin salamannopeat pikavippiyritykset. Tässä muutamia nopeimpia lainantarjoajia:

 

 

Yritys Aukioloajat Kuinka nopeasti voit saada rahat
Vivus 9 – 17 arkisin 15 minuuttia hakemuksen täyttämisen jälkeen (HUOM! POP-pankin ja Åland Bankin kautta tehdyissä siirroissa kestää 1-2 pankkipäivää)
Komplett Bank 9 – 16 arkisin Saman tien (HUOM! Tietyillä pankeilla siirron suorittaminen kestää 1-2 pankkipäivää)
Ferratum 24/7 – joka päivä Muutaman minuutin kuluessa hyväksynnästä Nordean, Danske Bankin, OP-Pohjola-ryhmän, Aktian, Sparekassen sekä POP-pankin ja Handelsbankenin tileille. HUOM! Siirrot Åland Bankiin kestävät 1-2 päivää
Credit24 8 – 20 arkisin Käsittelyssä menee muutama minuutti, minkä jälkeen rahat ovat pankkitilillä.

 

 

Pikavipit 24h (nopea, nopeampi, nopein)

Kaikki tässä listatut pikavippiyritykset ovat nopeita. Kuten taulukossa on kerrottu, rahojen saanti tiettyjen pankkien tileille maassasi saattaa aiheuttaa ongelmia. Yleisesti voidaan kuitenkin sanoa, että useimmat pankit ovat hyvin nopeita ja rahat ovat tililläsi ennen kuin huomaatkaan. Lainat ovat siis nopeaakin nopeampia, mutta myös kalliimpia kuin pankkien tarjoamat lainat. Nopeudella on hintansa.

 

Pikavippien 24/7 tuki

Yksi pikavippien houkuttelevista ominaisuuksista on tietenkin prosessin nopeus. Ikävä kyllä useimmat pikavippiyritykset eivät tarjoa pikalainoja ympäri vuorokauden, paitsi Suomen oma Ferratum, jolla on ympärivuorokautinen pikavippipalvelu.

 

Nopeat lainat voivat olla kalliita

Jälleen kerran on tärkeää painottaa, että nopeilla pikavippilainoilla on hintansa, ja kyseinen hinta voi olla melkoisen korkea. Tällaisen nopean pikavipin ottaminen vaatii kurinalaisuutta. Jos epäilet, että et ole riittävän kurinalainen rahojen nopean takaisinmaksun suhteen, sinun ei kannata lähteä mukaan tällaiseen lainaan.