Arvostelu kerho Kenkien, muodin, merkkivaatteiden ja asusteiden!

Plus500-Kokemuksia

Plus500 Kokemuksia. Plus500 on yksi johtavista CFD-verkkovälittäjistä, jossa voi käydä forex-, osake- Bitcoin-, Ethereum- ja hyödykekauppaa. Plus500 on yksi suurimmista CFD-verkkovälittäjistä eToron, IG Marketsin ja Markets.comin rinnalla. Lue Plus500-arvostelumme ja Plus500:n eduista ja haitoista täältä.

 

Kategoria Arvosana Selitys
Hajonnat 3 Lähellä alan keskiarvoa
Kryptovaluuttamarkkinat 3 Plus500 on yksi johtavista kryptovaluutoiden CFD-välittäjistä.
Säätely 3 Securities Market Commission of Cyprus säätelee Plus500:n toimintaa (lisenssinro 250/14)
Kaupankäyntialusta 5 Plus500 käyttää huippuvälineitä ja käytettävyys on hyvä.
Mobiilikaupankäynti 4 Mahtavia ratkaisuja, jälleen kerran.
Ilmainen kokeiluversio 5 Kyllä, oikein hieno demoversio.
Kaupankäyntitiski 2 Ei välittäjää kaupankäyntitiskillä
Yhteensä 25 (3,57 keskiarvo) Plus500 on oikein hieno ja arvostettu välittäjä.

Lunaste bonus

Plus500 – sinun pääomasi on pelissä. Muistathan, että CFD-kaupankäynnissä ja erityisesti vipukaupankäynnissä on huomattavia riskejä, joten sinun on syytä olla varovainen käydessäsi CFD-kauppaa.

 Plus500-arvostelu

Miten pääset alkuun?

Rekisteröidy Plus500-sivustolle ja aloita sijoittaminen noudattamalla näitä muutamaa helppoa ohjetta:

 

 • Valitse ”oikea raha” tai ”demo-tila”
 • Luo tili
 • Rekisteröidy Plus500-kaavakkeen kautta verkossa
 • Rekisteröi maksutapa
 • Tule hyväksytyksi
 • Aloita

 

Plus500-Kokemuksia

Arvostelumme keskittyy pitämiemme verkkosivustojen esittelyyn, hintojen ja laadun analysointiin sekä omaan Plus500-kokeiluumme. Tältä pohjalta meillä on seuraavaa sanottavaa Plus500:sta:

 

Edut:

 • Hyvä käytettävyys – erittäin vahva
 • Säätely on enemmän kuin kunnossa
 • Ei välityspalkkioita
 • Korkeiden vipujen mahdollisuus (jopa 1:300)

 

Haitat

 • Hajonnat ovat hieman korkeat, mutta lähellä alan normia

 

Plus500-arvostelun kommentteja

Olemme etsineet internetistä kommentteja Plus500:sta, ja niitä näyttää löytyvän kolmensuuntaisia. Ensimmäinen ryhmä näyttää pitävän Plus500:sta todella paljon helppokäyttöisen sivuston ja monien vaihtoehtojen vuoksi. Sitten on ryhmä, joka painottaa sitä, että muut välittäjät vaikuttavat paremmilta; tämän ryhmän jäsenillä on usein toinen suosikki. Sitten on Plus500-huijaussivusto.

 

Mitä mieltä me olemme:

Meillä on vaikeuksia saada selville, mitkä ovat hyviä neuvoja, mitkä trolleja ja mikä huijausta? Kaikkien kommenttien suhteen löytyy syitä, joiden vuoksi Internetissä oleviin kommentteihin ei kannata luottaa:

Plus500-fanien ryhmä: monet näistä viesteistä ovat yhteistyökumppanimarkkinointia ja syy julkaisun takana on ansaita rahaa. Muistattehan, että myös meillä on yhteistyökumppaneiden linkkejä tällä sivustolla, ja että näiden linkkien avulla saadut varat auttavat ylläpitämään sivustoa.

Muihin välittäjiin kuin Plus500:aan keskittyvät: jälleen, suuri osa näistä on yhteistyökumppanisivustoja.

Plus500:n vihaajat: tässä kohtaa mieleen tulee kaksi ryhmää – ne, jotka ovat menettäneet rahaa sijoitusten kautta sekä ne, jotka kirjoittavat Plus500:n huijaus- ja ylistysviestejä – tämäkin on yhteistyökumppanihuijaus.

 

Kannattaa siis ennemmin kysyä tuntemiltasi ihmisiltä tai sivustoilta, joihin luotat. Kyseessä on korkean riskin sijoitusmuoto ja sinun on syytä pitää mielessä, että vaakalaudalla on sinun pääomasi.

 

Plus500-bonus

Plus500 oli aiemmin kuuluisa suurista bonuksistaan, jotka toivat monia kaupankävijöitä CFD-kaupankäynnin pariin. Yhdistyneen kuningaskunnan Financial Conduct Authorityn ja Cyprus Securities and Exchange Commissionin toiveiden mukaisesti Plus500 on poistanut Plus500-bonukset. Plus500 tarjoaa bonuksia ainoastaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa, jossa välittäjä tarjoaa 20 £ bonuksen ilman talletusta.